jueves, 17 de noviembre de 2011

FRANCESC VALLÈS: “APEL.LO A TOTS AQUELLS QUE ESTIGUIN DUBTANT, FINS I TOT A AQUELLS ENFADATS AMB NOSALTRES, A QUÈ VOTIN AL PSC EN DEFENSA DELS SEUS DRETS”


El cap de llista del PSC al Congrés per Tarragona, Francesc Vallès, ha llançat aquest dijous un missatge “a tots els votants, ja siguin de dretes o d’esquerres, per tal que pensin el que hi ha en joc aquestes eleccions i que diumenge votin al PSC en defensa dels seus drets.”
“Sabem que el 25% dels ciutadans que han decidit anar a votar encara no saben per quina opció fer-ho. Estem convençuts de què la immensa majoria són votants socialistes, gent que potser està enfadada amb alguna de les decisions que ha hagut de prendre el Govern. Jo els comprenc però també els dic que cal passar de la indignació a l’acció política i anar a votar en defensa dels drets socials més bàsics: educació i sanitat públiques de qualitat, prestacions per desocupació, dependència i pensions dignes.”
El candidat socialista també ha fet balanç de la campanya electoral que ara s’acaba. Segons Vallès, “ha estat una campanya intensa i positiva en la que hem donat la cara i hem parlat a peu de carrer amb milers de ciutadans de la província, des de Deltebre i Tortosa fins al Vendrell a Prades i Montblanc.”
“Dilluns s’obra una nova etapa. Els socialistes som els únics capaços de garantir la creació d’ocupació i garantir, alhora, la integritat dels drets socials que sustenten el nostre Estat del benestar.”
“Contrastant amb això, ha continuat el candidat socialista, ens trobem davant d’un bloc PP-CiU que no té programa i que representa el retorn al passat i, en alguns casos, el retorn al malson que representa, per exemple, el transvasament de l’Ebre.”   
“Ens ensenyen unes tisores molt grosses i afilades i hem d’aturar-ho. Cal que diumenge la gent surti en defensa dels seus drets. Si tots els ciutadans progressistes es mobilitzen, la victòria és possible”, ha conclòs Vallès.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario