sábado, 12 de noviembre de 2011

FRANCESC VALLÈS: “EL RESULTAT A TARRAGONA SERÀ CLAU PER ELEGIR UN GOVERN DE PROGRÉS QUE GARANTEIXI ELS DRETS SOCIALS I TAMBÉ PER BARRAR EL PAS A LA DRETA”


“Un cop superat ja l’equador de la campanya hem detectat que l’electoral progressista s’ha començat a mobilitzar. Ara el que cal és que augmenti aquesta mobilització per aconseguir una victòria progressista a les urnes diumenge vinent que garanteixi la preservació de l’ADN del nostre Estat del Benestar: educació i sanitats públiques de qualitat, pensions dignes, ajudes i prestacions socials a aquells que més ho necessiten, etc.”, així ho ha manifestat el cap de llista socialista per Tarragona, Francesc Vallès, que aquest matí ha fet campanya al barri de Torreforta de Tarragona acompanyat per afiliats i simpatitzants socialistes.

Vallès ha afirmat que “els socialistes som els únics en tenir un projecte seriós capaç de combinar l’impuls a la creació d’ocupació amb la preservació dels drets socials.”

“Situats en aquest escenari el resultat a Tarragona serà clau per determinar si tirem endavant amb quatre anys de Govern de progrés o bé patim una involució dràstica del nostre Estat del Benestar. Els tarragonins no ens podem quedar de braços creuats, si ens quedem de braços creuats el PP guanya, això és evident.”

El candidat del PSC ha anunciat que aquest dissabte les agrupacions socialistes del Camp de Tarragona han sortit al carrer per mobilitzar l’electorat progressista i informar directament als ciutadans.

“Nosaltres estem al costat de la gent, de les persones reals que tenen problemes reals, i els diem que quedar-se a passar i no anar a votar no és la solució als seus problemes. Cal passar de la indignació a l’acció i mobilitzar-nos en defensa dels nostres drets.”  

En concret, 19 agrupacions socialistes tarragonines han instal·lat aquest dissabte una carpa informativa als seus municipis per tal d’informar als seus convilatans sobre què és el que està en joc realment en aquesta cita amb les urnes de diumenge vinent. 

Alcaldes, regidors, diputats, senadors, càrrecs orgànics, membres de la gestora, afiliats i simpatitzants del PSC del Camp de Tarragona han participat en aquesta jornada d’acció al carrer als seus respectius municipis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario