viernes, 18 de noviembre de 2011

UN VOT POSITIU PER A UNA NOVA ETAPA


En aquesta cruïlla històrica de desig de canviar la situació actual que compartim, sabem que la nostra feina comença ara: generar milers de llocs de treball, mantenir els pilars del nostre Estat del Benestar ( educació i sanitat de qualitat i atenció a pensionistes i persones dependents ).

Però el món ha canviat molt i hi ha un repte nou fonamental: la lluita contra el canvi climàtic que és un greu problema però també una oportunitat econòmica en noves formes i sectors de l’economia a desenvolupar com l’energia renovable, aigua i residus.

Tenim una altra obligació: conformar un govern global a Europa i potser més enllà que faci front i ordeni el poder financer perquè torni a ser un instrument i no un fi en si mateix i que torni a servir els ciutadans en lloc de servir-se’n i que els qui disposen de més recursos contribueixin més.

Finalment, la nostra societat ha d’estar presidida per valors que no siguin el consumisme compulsiu, el mercantilisme o l’egoisme sinó el respecte a les persones i al Planeta, la solidaritat, la senzillesa, la cultura i tants altres més enriquidors.

Els socialistes hem estat els únics que hem publicat un programa per la demarcació de Tarragona amb iniciatives com establir de forma periòdica una plataforma econòmica-social-política pel desenvolupament  o la creació d’un pacte per a l’ocupació per crear 25.000 nous llocs de treball com ja vam aconseguir els primers quatre anys de govern i els sectors concrets on es poden generar. I moltes altres que contrasten amb l’absència d’idees de CiU i PP.

Cap altra opció progressista com el PSC té opcions reals d’obtenir representació a les nostres comarques. Per això apel·lo al vot dels i les qui, siguin de dretes o d'esquerres, tinguin consciència social i no consenteixen que amb la salut, l’educació o amb la dependència es faci negoci.


No ens juguem un Govern sinó el nostre futur i el dels nostres fills. Comprenc que hi hagi persones enfadades i decebudes. Nosaltres també ho estem i volem començar una nova etapa amb un creixement harmònic però acompanyat dels avenços socials que tant ens ha costat aconseguir. Amb aquesta  voluntat ens tindreu al vostre costat.


Article publicat al Diari de Tarragona  

No hay comentarios:

Publicar un comentario