martes, 8 de noviembre de 2011

FRANCESC VALLÈS: "DEMANO ALS CIUTADANS QUE PASSIN DE LA INDIGNACIÓ A L'ACCIÓ I ES MOBILITZIN EN DEFENSA DELS SEUS DRETS"


Francesc Vallès ha fet una crida explícita als treballadors de les comarques tarragonines per tal que pensin "no en el dia 20, sinó en les conseqüències que tindrem a partir del dia 21 si el president del Govern es diu Mariano Rajoy. Us demano un vot conscient en un moment de màxima dificultat."

El cap de llista socialista per Tarragona i la candidata del PSC a les eleccions generals, Carme Chacón, han protagonitzat el míting central de campanya del PSC a Reus en un acte que ha deixat petit el pavelló d'esports del Club Natació Reus Ploms.

Durant la seva intervenció, Vallès ha afirmat que "allà on governa el PP (Madrid, València) no hi ha menys atur ni menys crisi el que si que hi ha són més retallades. Jo apel.lo als ciutadans a què passin de la indignació a l'acció i que es mobilitzin en defensa dels seus drets votant la candidatura del PSC a les urnes el proper 20 de novembre."

No hay comentarios:

Publicar un comentario