viernes, 4 de noviembre de 2011

FRANCESC VALLÈS: “LA NOSTRA PRIORITAT SÓN LES PERSONES PER AIXÒ AVUI INICIEM UNA CAMPANYA PENSADA PER ARRIBAR FINS A L’ÚLTIM RACÓ DE LA PROVÍNCIA”


“Els socialistes estem al costat de les persones, volem explicar les nostres propostes i arribar a tot arreu, fins a l’últim racó de la nostra província, per explicar als tarragonins i tarragonines que cal anar a votar el proper dia 20 en defensa dels nostres drets col·lectius”, així ha definit el cap de llista socialista a les eleccions, Francesc Vallès, la campanya socialista a nivell de comarques tarragonines que ha arrencat aquest matí.

Vallès ha anunciat que la campanya se centra en tres eixos principals, “en primer lloc, en una campanya de captació de vot porta a porta que volem que arribi a 20.000 llars de la província. Durem a terme aquesta campanya a totes i cadascuna de les comarques de la demarcació. Volem estar al costat de les persones i explicar que amb el PP ni hi haurà menys crisi ni menys atur (com passa a les comunitats on ja governa fa temps com Madrid o València) sinó que el que hi haurà són més retallades i una involució del nostre Estat del benestar.”

El segon gran eix consisteix en trobades sectorials dels candidats socialistes amb tots els sectors socials, des de treballadors fins a emprenedors, professionals de la salut i l’educació i amb la gent més vulnerable als efectes perniciosos de la crisi.

Finalment, la campanya del PSC incidirà en tots els elements que permeten les noves tecnologies i eines 2.0. “Serem presents i molt actius a la xarxa on ja hem activitat un bloc de campanya http://www.defensaelsteusdrets.blogspot.com i un canal a youtube http://www.youtube.com/vallestgn2011. A banda estarem presents a la resta d’elements com facebook o twitter.”

Segons ha posat de relleu Francesc Vallès, “durant aquests 15 dies explicarem a tot arreu el que està en joc en aquestes eleccions i advertirem als ciutadans que, segons ha reconegut avui mateix el senyor González Pons, l’objectiu real del PP si arriba al Govern és “retallar, retallar i retallar” amb el que això suposa de reducció de drets socials i de prestacions als ciutadans.”  

No hay comentarios:

Publicar un comentario