miércoles, 16 de noviembre de 2011

FRANCESC VALLÈS: “DEMANO A TOTS ELS CIUTADANS AMB CONSCIÈNCIA SOCIAL QUE VOTIN AL PSC EN DEFENSA DELS DRETS I SERVEIS SOCIALS MÉS BÀSICS”

El cap de llista del PSC al Congrés per Tarragona, Francesc Vallès, ha demanat avui “a tots els tarragonins i tarragonines amb consciència social, encara que siguin de dretes, que votin al PSC en defensa dels drets i serveis socials més bàsics que corren el risc de ser privatitzats si el PP guanya les eleccions.”
Vallès ha fet aquestes declaracions a Reus on ha afirmat que “en aquestes eleccions els socialistes som els únics que hem fet una campanya en positiu, amb propostes concretes per aprofitar els potencials que té la província de Tarragona.”
Com a exemple, el candidat socialista ha recordat la proposta anunciada ahir d’impulsar a les comarques tarragonines un pacte per a l’ocupació amb la finalitat de crear 25.000 nous llocs de treball en els propers quatre anys en els sectors emergents de l’economia tarragonina.
“Davant d’això, ha afirmat Vallès, ens hem trobat amb un PP que no té projecte ni idees per Tarragona, ni una sola! ha emfatitzat el cap de llista del PSC. L’únic que ha presentat el PP a les nostres comarques és un fulletó amb dos lemes de campanya genèric. Ni programa, ni projecte, ni res de res...”
Malgrat això Francesc Vallès ha advertit que “el PP no té programa però si que té un pla ocult, un pla que passa per retallar, retallar i retallar metges, mestres, prestacions, etc. Què ens quedarà en aquest país si es retallen l’educació i la sanitat públiques?”, s’ha preguntat.
Vallès ha acabat la seva intervenció reiterant la necessitat d’un vot massiu al PSC diumenge a les urnes “en defensa dels nostres drets. Apel·lo a tots els ciutadans amb consciència social a votar socialista i barrar el pas a aquells que volen desballestar el nostre Estat del Benestar.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario