domingo, 13 de noviembre de 2011

FRANCESC VALLÈS DEMANA UN VOT MASSIU AL PSC EN DEFENSA DE L'EDUCACIÓ I LA SANITAT PÚBLIQUES AL NOSTRE PAÍS


“Demano als ciutadans de les comarques tarragonines un vot massiu a la candidatura del PSC en defensa de l'educació i de la sanitat públiques i de qualitat al nostre país, uns drets que poden estar en perill si el dia 21 el president del Govern es diu Mariano Rajoy”, així ho ha afirmat aquest matí el cap de llista socialista al Congrés per Tarragona, Francesc Vallès, que aquest diumenge ha fet campanya a les comarques del Baix Camp i del Priorat.

En relació a l’acte de CiU amb alcaldes de tot Catalunya d’avui a Reus, Vallès s’ha preguntat “com es pot aplaudir a aquest Govern que està tancant els CAPs dels municipis de Catalunya i que està retallant el nombre de mestres de les escoles públiques als nostres pobles i ciutats?”   

“Enlloc d’aplaudir tant el que haurien de fer és aprofitar la presència d’Artur Mas per exigir-li que la Generalitat pagui els diners que deu als Ajuntaments per aconseguir que molts ciutadans puguin tornar a rebre assistència mèdica, atenció domiciliària, assistència social i una educació pública i de qualitat. Perquè estan contents? Què aplaudeixen?”, s’ha preguntat el candidat socialista.

Així mateix, Francesc Vallès ha posat de relleu que molts emprenedors i responsables de petites i mitjanes empreses demanen que la Generalitat els pagui el que els deu. “Moltes petites i mitjanes empreses pateixen i estan en perill i els milers de treballadors que hi treballen també. Aquí a les comarques tarragonines els treballadors del sector turístic, de l’hosteleria i de la restauració veuen amb angoixa com el Govern de la Generalitat ha estat incapaç de retenir vols a l’aeroport de Reus.”

Finalment, el cap de llista socialista ha afirmat que “mentre CiU i PP només fan actes entre els seus militants, els socialistes estem a peu de carrer, amb la gent normal que pateix i que té problemes. Nosaltres donem la cara en temps de dificultats, defensem els drets públics dels ciutadans i volem governar la nova etapa política que ara s’inicia. Precisament perquè estem a peu de carrer el que constatem aquests dies és que l’electorat socialista s’està començant a mobilitzar.”

Francesc Vallès ha fet aquestes declaracions a la Cooperativa de les Borges del Camp on ha participat en la festa de l’oli nou del municipi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario