domingo, 6 de noviembre de 2011

FRANCESC VALLÈS: “PP I CIU HAN ABANDONAT L’AEROPORT DE REUS”


Francesc Vallès ha participat avui en sengles actes electorals a Cambrils i l’Hospitalet de l’Infant on s’ha referit al fet que Ryanair deixi d’operar a l’aeroport de Reus.

“A banda de la pèrdua de llocs de treball directes, és un desastre per al sector turístic –ha afegit- que, corre el risc de perdre’n milers. Càmpings, apartaments i hotels i el sector comercial de la nostra costa però també de l’interior es veuran clarament perjudicats.”

“La suposada gestió del “govern dels millors” i de “business friendly”, ha demostrat que som davant del “govern de la mediocritat i de la deixadesa”. Els emprenedors del sector turístic de les nostres comarques, els treballadors que poden perdre la feina i aquells que tenien expectatives de trobar-ne faran bé de reflexionar si aquest Govern i el PP que li dóna suport mereixen la confiança dels ciutadans.”

“S’han adormit, ha dit Vallès, han fet deixadesa de funcions i ara quan han vist el fracàs es lamenten i posen com a excusa AENA, però el Govern de l’Estat ha fet els seus deures, ha modernitzat i transformat l’aeroport de Reus. CiU i el PP que li dóna suport han de donar ara explicacions de perquè no han pogut retenir Ryanair i de perquè han estat incapaços de captar més rutes i companyies aèries que operin a Reus.”

“Més enllà de retallar, que saben fer?”, ha ironitzat Vallès que ha acabat dient que “el més dramàtic és que no pensin en cap solució alternativa i només critiquin obsessivament la gestió del govern anterior o donin les culpes a algú de fora, en aquest cas a AENA. El que cal és aportar solucions i aquestes comencen per buscar aliats on ara es veuen enemics i generar idees i gestors intel·ligents per solucionar els problemes. Queda clar que les aliances CiU-PP són perjudicials per al nostre territori”, ha conclòs el candidat socialista.

No hay comentarios:

Publicar un comentario